Select Page

Om Sense4 Solutions

Sense4 Solutions grundades 2016 på värderingar om att sätta människan i det främsta rummet. Allt vi har byggt sedan dess har alltid varit orienterat till att vår personal ska ha det bra vilket ger bästa möjliga förutsättningar att göra våra kunder nöjda. Det är och har varit en lång resa då vi hellre sår frön till långsiktiga relationer framför att jobba på kort sikt och bara vända papper. 

Årets tillväxtbyrå 2021 med ambition att förändra en bransch

Under 2021 har vi fått utmärkelsen årets tillväxtbyrå av revisionsvärlden. Utmärkelsen ges till redovisnings- och revisionsbyråer som omsätter minst två miljoner och har ökat sin
omsättning tre år i rad. Vi är stolta över priset, men inte nöjda!

https://revisionsvarlden.se/de-forsta-aren-var-tuffa/
Framgången hos oss beror på att vi har en nära kontakt med våra kunder och ett starkt team som ställer upp för varandra i vått och torrt.

Förändra en bransch

Ett av våra långsiktiga mål handlar om att vara med och utveckla branschen kring redovisning. Vi tror att det finns ännu större potential kring digitalisering. Vi har därför en egenutvecklad kundportal som ger visuella bilder över kundernas ekonomi, samt interna system som hjälper oss att överblicka och förbättra flöden mellan oss och kunderna. 

Vi tror att detta i kombination med ett starkt fokus på att utveckla medarbetare och vårt interna team är det som får oss att leverera störst värde till kunderna.

Nöjda kunder – 4,7 av 5 möjliga!

I vår kundundersökning fick vi betyg 4,7 av 5 möjliga!
Våra kunder gillar oss för den personliga kontakten och det entreprenörskap som finns inom företaget. 

Vår ambition är att du som kund ska få bättre kontroll på din ekonomi och mer utrymme att utveckla din verksamhet.

Startade med ambitionen att bygga en organisation

Sense4 Solutions startades 2016, med en ambition som sträckte sig lång framför att bara skaffa sig de första kunderna. Sedan dag ett har ambitionen genom grundare Michael Cavallin varit att skapa en stark organisation och trivsam arbetsplats. Det har gett företaget en grund att växa på, varvid priset som årets tillväxtbyrå är ett fint bevis. 

Teamet på Sense4 Solutions innefattar utöver redovisning resurser och kompetenser inom bl.a. marknad, sälj, HR, teamutveckling och programmering. 

Fokus på människor och teknik

Vi tror på kombinationen av digitala flöden i kombination med ett starkt fokus på människor, personal och kunder, ger oss den approach vi behöver för att successivt vara med och utveckla hur man bedriver redovisning och ekonomi-tjänster.

 

Våra medarbetare

Vi har ett huvudkontor i Halmstad men många av våra medarbetare arbetar under pandemin hemifrån och finns då tillgängliga på distans. Vi använder Google Meets för våra onlinemöten.

 

Linnea Krusenvik

Redovisningskonsult

Carina Jonsson

Redovisningskonsult

Lina Idris

Redovisningskonsult

Michael Cavallin

VD

Emma Eriksson

Redovisningskonsult

Sussie Jacobsson

Redovisningskonsult

Emil Virbert Kronqvist

Marknadschef