Om Sense4 Solutions

Sense4 Solutions grundades 2016 på värderingar om att sätta människan i det främsta rummet. Allt vi har byggt sedan dess har alltid varit orienterat till att vår personal ska ha det bra vilket ger bästa möjliga förutsättningar att göra våra kunder nöjda. Det är och har varit en lång resa då vi hellre sår frön till långsiktiga relationer framför att jobba på kort sikt och bara vända papper. 

Började utan att helt veta var vi är på väg…

När jag startade företaget så gjorde jag det med en flyttkartong med lite saker jag hittat hemma. Någon pärm, min studentdator och ett litet anteckningsblock. Jag flyttade in på kontorshotellet WeSpace och fick låna stolar och bord för att kunna komma igång. Med lång erfarenhet av att ha varit verksam i ett stort företag och nu närmst från några år av studier var jag hungrig på att komma igång igen. Men var hittar man kunder någonstans? Och vad ska jag egentligen göra? Jag hade lite tankar och idéer men det var långt ifrån glasklart. 

… en praktikant senare

Jag tror vi hade 3 bokföringskunder när vi på Facebook gick ut och frågade om någon var intresserad av en praktik hos oss. På den vägen fick vi in vår första konsult Linnea. Jag hade även lyckats få med en tidigare klasskompis (Oskar) att bli delaktig och hungrig i bolagets initiala utveckling. Så när jag skriver ”vi” så är det egentligen jag (Michael) och Oskar som var i farten. 

Till slut så var vi igång med säljet…

Det tog nog nästan 1,5 år innan vi förstod hur vi skulle hitta nya kunder. De första åren var egentligen ren tur att vi kände någon som kände någon som behövde vår hjälp. Vi sprang in i någon på kontorshotellet som behövde hjälp och först i början på 2018 förstod vi hur vi ska nå ut till en större marknad. Rätt snart fick vi fråga Linnea om hon kände någon som ville göra praktik hos oss och rätt så snart fick vi in Emma i bolaget. 

Det växte rätt fort och det blev dags att flytta..

I början på 2020 flyttade vi så ut från kontorshotellet WeSpace och flyttade in i helt egna lokaler. Att välja lokaler var en process där alla fick vara delaktiga och följa med på visning. Sen hyrde vi en släpkärra på Circle K och tog en halvdag och flyttade allt vi samlat på oss. Vid det här laget var vi ca 5 anställda och hade ca 80 kunder anslutna. 

Sedan blev det dags att ta in en styrelse…

Från och med 2021 tog vi in en extern styrelse bestående av 5 helt olika individer för att få en så brett strategiskt arbete som vi bara kan. Det är fortfarande människan som sätts i centrum och bolaget växer fram till i Juni 2021 till att ha ca 200 redovisningskunder. Bolaget står inför en spännande resa med att erbjuda kunderna så mycket mer än bara bokföring.

 

Nu fortsätter resan och tidslinjen tillsammans med dig och vi ser fram emot att se vad vi kan göra för varandra. 

 

Michael Cavallin
Grundare

 

Våra medarbetare

Vi har ett huvudkontor i Halmstad men många av våra medarbetare arbetar under pandemin hemifrån och finns då tillgängliga på distans. Vi använder Google Meets för våra onlinemöten.

 

Linnea Krusenvik

Redovisningskonsult

Safa Khalil

Redovisningskonsult

Emil Virbert Kronqvist

Marknadschef

Emil Nises

Webbdesign

Emma Eriksson

Redovisningskonsult

Maja Olsson

Redovisningskonsult

Michael Cavallin

Grundare