Select Page

Framtidens redovisning

Vi växer tillsammans!

Välj en lösning efter era behov och era förutsättningar. Vi har flera skalbara lösningar med flera anpassningsbara affärsmodeller som passar alla branscher och storlekar på företag. 

Söker du något mer än bara en ekonom som du lämnar kvitton till?

Redovisningsbranschen är nu inne i ett skede där det i många kanaler pratar om automatiserad bokföring men där man glömmer bort den personliga upplevelsen. Vi har under de senaste fem åren arbetat för att erbjuda både teknik och personligt bemötande. Nästa steg handlar om att hjälpa våra kunder genom ett samlat nätverk av kunder och partners för att få kontakter och struktur i sitt företagande för att växa tillsammans med oss.

Pris följer storlek

För att göra det superenkelt för våra kunder och för att arbetet ska stå i proportion till ersättning så anpassas våra priser baserat på era intäkter. Ju mer ni tjänar och ju mer ni växer – desto mer får vi att göra och desto mer ökar vår ersättning. För ett företag som är helt nystartat är priserna lägre och för företag som har kommit igång och har stabila intäkter är priset högre. Detta tillåter små företag att göra rätt från början och det gör att det ligger i vårt intresse att det går bra för ert företag. 

Tjänst efter behov

Årsredovisning

Vi kvalitetssäkrar innehållet och tar fram en årsredovisning.

Läs mer

Behöver du en årsredovisning? Ja, enligt lag så ska alla Aktiebolag en årsredovisning. Detsamma gäller Ekonomiska föreningar samt vissa Handelsbolag. En årsredovisning ska redogöra och sammanställa verksamhetens räkenskapsår och dessutom blir det sedan offentlig för allmänheten. Den ska vara strukturerad på ett överskådligt sätt, följa god redovisningssed och dessutom ge en korrekt bild av både verksamhetens ställning och resultat.

Allt detta gör vi givetvis åt dig! 

 

Konsultation

 Letar du efter att endast ha ett bollplank i arbetet? Vi svarar på dina frågor – till ett fast pris. 

Läs mer

Det är mer regel än undantag som vi hör att nya kunder fått betala för varje samtal, minut eller fråga de ställt till sin tidigare konsult. Hos oss betalar du ett fast pris och sen får du fråga precis hur många frågor du vill gällande din ekonomi och bokföring. 

Även här diskuterar vi lite kring ert behov av konsultation. Vill ni att vi varje månad sätter oss och går igenom nyckeltal, budget eller rent av deltar på styrelsemötet så blir priset därefter. Lägsta pris får du om du bara vill kunna lyfta luren och ställa en fråga då och då. 

Sen svarar vi på mejl och telefon i tid också. Du behöver alltså inte vänta en vecka på svar.

 

Löneadministration

Arbetsgivardeklarationer på individnivå, lönespecifikationer, lönekonsultation, kollektivavtal, personalförsäkringar, pensioner och personalbeskattning. Området är oändligt och vi finns här med spetskompetens.

Läs mer

Löner kan vara en djungel att navigera. Man ska skicka ut lönespecifikationer, betala ut lönen, dra rätt skatt, deklarera sociala avgifter, skicka det till rätt person, hålla koll på sjukskrivningar, karensdagar och med pandemin så var det många som behövde korttidspermitteras, och allt detta ska ske i rätt tid. Som företagare ska du vara fokuserad på en sak och en sak endast: Att växa ditt företag. Vi kan ta hand om hela eller delar av din löneadministration, oavsett om det bara är du eller om du har en hel personalstyrka så kan vi lösa det åt dig. Vi anpassar vår lösning efter dina behov.

Struktur och processer som tjänst

Vi hjälper ditt företag att gå från stökigt och ostrukturerat till att få rätt verktyg och stabila förutsättningar för att göra rätt.  Vi säkerställer att du får beprövade systemstöd för att hjälpa dig strukturera i syfte att förbättre kundupplevelsen.

Läs mer

Är ditt företag på en tillväxtresa just nu? Då är det extremt viktigt att du sätter upp fasta rutiner och processer. Vi har dock upptäckt att det är många entreprenörer där ute som har svårt för just detta. De har så många idéer de vill genomföra, och helst alla samtidigt! Vi hjälper dig skapa en struktur på ditt företagande, strukturer som kommer finnas som ett stöd för dig och ditt företag nu när ni fortsätter växa. 

Inkomstdeklaration

Vi upprättar bolagets inkomstdeklaration
(INK 2 eller NE-bilaga).

Läs mer

Inkomstdeklarationen kan vara ett av årets jobbigaste moment för många. Moment som man i regel bara gör en gång per år är lätt att glömma bort samtidigt som man ska hålla sig uppdaterad på gällande skatteregler.

Med vår tjänst inkomstdeklaration kan vi hjälpa din enskilda firma med din NE bilaga – eller ditt aktiebolag med inkomstdeklaration 2. Vår personal hjälper även till med att maximera din K10 blankett för att få maximalt utdelningsutrymme. 

 

Grundläggande bokföring

Traditionell bokföring där du sköter ditt företag och där vi gör bokföringen.

Läs mer

Vi vill gärna göra så mycket mer än bara traditionell bokföring. Men ibland så behöver man som företagare tänka på plånboken och då har vi en variant av våra tjänster där du bara skickar in ditt bokföringsmaterial till oss och så gör vi allt som har med bokföringen att göra. Detta oavsett om ni har månads, kvartals eller årsmoms. 

Ekonomiavdelning som tjänst

Inkluderar årsredovisning, inkomstdeklaration, konsultation, bokföring och löneadministration oberoende av antalet anställda. Vi sätter dessutom upp den senaste tekniken inom attestflöden, bankkopplingar och automatisering för ditt företag.

Läs mer

Vill du inte ha något att göra alls med ekonomi och administration? Vi sköter all bokföring, löneadministration, förbereder och skickar iväg leverantörsbetalningar, automatiserar, digitaliserar och moderniserar din bokföring åt dig. Skicka dina leverantörsfakturor direkt in i bokföringssystemet och sluta tänk på det. Du får en helt egen ekonomiavdelning till ditt förfogande utan att behöva bekymra dig om rekrytering, pensioner sjukskrivningar och istället för att betala arbetsgivaravgifter på en lön så får du dra av moms på en faktura!

 

Tillväxt som tjänst

Har ni redan struktur och processer på plats och är redo att växa till nästa nivå. Tillsammans med tillväxtkonsulter sätter vi upp mål och ökar din försäljning till helt nya nivåer med tydliga mål och en tydlig return of investment.

Läs mer

”Vi växer tillsammans” det är vårt motto och slogan som upprepas på kontoret. Vad vi menar är att vi arbetar som en modern redovisningsbyrå, vi vill inte ”bara” göra er bokföring, vi vill hjälpa dig växa! Ju mer framgångsrik du blir desto bättre för alla involverade. Det är alltid skönt med ett ordentligt bollplank, någon med erfarenhet och neutralt perspektiv som kan hjälpa just dig och ditt företag att växa till nya höjder. 

Gör som våra över 200 befintliga kunder

 

Låt oss ta hand om den tråkiga bokföringen samtidigt som vi skapar enorma mervärden för ditt företag!

Boka din kostnadsfria och ej bindande introduktion